Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 09:01

15 april 07:59, Trafikolycka, Flen

Gående påkörd av personbil.

07:05 SOS larmade räddningstjänst, polis och ambulans till kyrkvägen i Flen med anledning av en trafikolycka där en person ska ha blivit påkörd av en personbil.

07:11 Den påkörda personen fördes till sjukhus med ambulans. Identiteten är för polis ännu inte känd.

07:34 Polis var på plats och pratade med föraren av personbilen. Föraren är en man i 55-årsåldern, och har inga fysiska skador.

08:17 Den påkörda personen är en kvinna i 30-årsåldern. Polisen kommer att prata med henne när hon vådrats färdigt. En polisanmälan kommer att upprättas men det är i nuläget inte fastställt hur olyckan har gått till.

08:55 Polisen har inte kunnat prata med den drabbade kvinnan än. Hennes skador bedöms inte som allvarliga och är begränsade till ena benet. Föraren av personbilen uppger att han haft begränsad sikt på grund av dimma på framrutan. Händelsen kommer att utredas som vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen