Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

15 april 16:22, Våld/hot mot tjänsteman, Norrköping

Saknade giltigt färdbevis, misstänks för våldsamt motstånd.

15.13 Polis larmades till centrala Hageby där en yngre man hade gripits av väktare. Personen hade åkt spårvagn och vid biljettkontroll visade det sig att han inte hade något giltigt färdbevis eller legitimation, visst tumult hade uppstått och mannen hade sprungit från platsen. Väktare sprang efter, hann i fatt personen och larmade polis.

Personen, som är i övre tonåren, misstänks i nuläget för våldsamt motstånd samt eventuellt våld mot tjänsteman och en anmälan kommer att skrivas.

Ingen person ska, enligt uppgift, ha skadats vid händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen