Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 19:55

15 april 18:32, Skottlossning, Mölndal

Enligt flera inringare har det varit skottlossning på Fullblodsgatan.

En bil ska ha blivit beskjuten på en parkering av maskerade personer som färdades i en annan bil. Båda bilarna har sedan lämnat platsen i okänd riktning.

Polisen har hittat tomhylsor på platsen och spärrat av för en teknisk undersökning. I nuläget finns inga uppgifter om personskador. Polisen söker efter de inblandade fordonen. En förundersökning om försök till mord har inletts.

19.40 Den bil som blev beskjuten har nu påträffats och är tagen i beslag för en teknisk undersökning. Fyra personer som var i anslutning till bilen är hämtade till förhör i ärendet. Dörrknackning har inletts runt brottsplatsen. Fortfarande inga uppgifter om skadade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen