Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 april 20:33, Stöld/inbrott, Nässjö

Inbrott i två bostäder utanför Malmbäck.

17.24 Polis fick samtal gällande ett inrott i en bostad belägen cirka 10 kilometer utanför Malmbäck. Inbrottet ska ha skett någon gång under dagen och upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem efter jobbet.

Enligt anmälaren hade någon eller några personer tagit sig in i fastigheten via ett fönster och stulit bland annat datorer, en klocka, en tv och annan teknik.

När polis kom till platsen visade det sig att ytterligare en fastighet i området drabbats av inbrott och även här uppges elektronik ha stulits.

Polisen har upprättat två anmälningar om stöld genom inbrott.

Polis har hållit förhör, dokumenterat platsen och säkrat vissa spår. En utförligare brottsplatsundersökning kommer att utföras under morgondagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen