Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 april 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. En person har frihetsberövats på grund av narkotikapåverkan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

22.00 Det kom larm om en brinnande bil, på Nydalavägen i Vetlanda. Bilen var helt övertänd när räddningstjänsten kom dit. Den stod på en parkeringsplats utan intilliggande bilar eller fastigheter, så det fanns ingen spridningsrisk. Polis kom dit och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Polisen misstänker att branden var anlagd. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

22.12 Polisen fick larm om eventuellt bråk i en bostad i centrala Jönköping. Polis kom dit kort efter. Läget var lugnt. Det visade sig vara en man med kraftig tandvärk som hade gapat och skrikit under ett samtal med 1177. Han var ensam i lägenheten. Ej brott.

00.29 Polisen fick samtal från flera personer om en hög smäll i Norrahammar. Polis kom dit men kunde varken hitta något spår eller någon person som kunde förklara vad som hade hänt.

Utöver detta har polisen genomfört en del kontroller, som inte har lett till några brottsmisstankar. Polisens ledningscentral har fått in rapporter om åtta viltolyckor från länet. Ingen av dem ska ha lett till personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen