Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 16 april 11:10

16 april 10:06, Ofredande/förargelse, Jönköping

Aggressiv kund i butik i Jönköping.

09.24 Polisen fick samtal om rån mot en butik på Smedjegatan i Jönköping. En okända gärningsperson ska ha hotat till sig pengar och därefter försvunnit från platsen.

09.29 Polis på plats.

09.49 Rättsläget är rån. Polis håller förhör med målsägande och söker efter gärningspersonen i området. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

Uppdatering:

11.05 Ärendet kommer rubriceras ner från rån till ofredande alternativt olaga hot. Personen i butiken var en missnöjd kund och ska inte ha fått med sig något därifrån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen