Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

16 april 12:02, Uppdatering, Norrköping

Uppdatering, allmänfarlig ödeläggelse

Uppdatering gällande utredningen för explossion i en butikslokal, Norrköping.

Polisutredningen gällande allmänfarlig ödeläggelse fortlöper. Det finns ännu ingen misstänkt eller gripen för brottet.  En intensiv informationsinhämtning i form av förhör med målsägande och vittnen pågår.

Brottsplatsen är fortsatt avspärrad och fler tekniska undersökningar kommer att genomföras under dagen. Avspärrningarna hindrar inte allmänheten att röra sig till fots eller i trafik utanför butiken. Resultaten från de tekniska undersökningarna förväntas komma nästa vecka.

Tills vidare är presstalespersonerna fortsatt kontaktpersoner för media och nås på telefon 010-56 92366. Ingen ny information finns att lämna på dagens pressträff i Norrköping.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen