Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

17 april 03:07, Skadegörelse, Lidingö

Polisen fick samtal om att en festdeltagare i en bostad i Brevik hade blivit aggressiv samt krossat en fönsterruta i den fristående bostaden

De övriga festdeltagarna höll fast tonårspojken tills polisen kom till platsen. Polisen misstänker att att han var påverkad av narkotika och han togs med till stationen för fortsatt utredning angående narkotikabrott genom eget bruk. Han är även misstänkt för skadegörelse.

Polisens har informerat vårdnadshavaren till den misstänkte om vad som har hänt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen