Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 april 08:04

17 april 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Så var natten i Södermanlands län.

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 25-tal ärenden. Två personer har gripits misstänkta för stöld.

22.26 Brand, Katrineholm
Larm om brand i en källare till ett flerfamiljshus i Katrineholm. Branden kunde fort släckas av räddningstjänst, ingen boende skadades. Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning, en förundersökning om mordbrand har inletts.

00.53 Stöld/inbrott, Nyköping
Polisen fick samtal från en inringare som sett två personer gå runt i ett bostadsområde i Bryngelstorp, Nyköping, och lysa med ficklampor. När polis kom till platsen kunde man stoppa en bil för kontroll, som försökt lämna området i hög hastighet. I bilen anträffades misstänkt stöldgods. Två personer, båda män i 20-årsåldern, greps misstänkta för stöld. Föraren är även misstänkt för drograttfylleri samt brott mot knivlagen. Båda männen anhölls senare under natten av åklagare, skäligen misstänkta för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen