Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

17 april 11:19, Stöld, försök, Eksjö

Inbrottsförsök i villa upptäcktes under morgonen.

07:50 Polisen tog emot samtal från en villaägare i Mariannelund som på morgonen upptäckte ett misstänkt inbrottsförsök som skett under natten.

Polis har varit på plats under förmiddagen och genomfört en brottsplatsundersökning och inlett en utredning gällande försökt till stöld genom inbrott. Ingenting verkar saknas från villan. Det finns i nuläget ingen misstänkt för inbrottsförsöket.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen