Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 17 april 21:23

17 april 17:20, Trafikolycka, Norrköping

E4 avstängd, norrgående riktning, efter olycka.

16.56 Polis larmades om att en personbil färdades i fel körriktning på riksväg 55 på väg från Åby in mot Norrköping. Bilen fortsatte in på E4, mot Ingelstad, körandes söderut i norrgående fil. Polis beordrades ut.

17.02 En trafikolycka mellan två personbilar inträffade på E4, i höjd med Ingelstad, och polis, räddningstjänst och ambulans åkte till platsen.

Trafiken har stängts av helt i norrgående körriktning och trafiken kommer att ledas om.

18.15 Trafiken har nu släppts på i samtliga körfält och polisen har lämnat platsen.

Tre personer har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har inga uppgifter om skadeläget.

20.30 Polisen kommer att utreda omständigheterna kring olyckan och en förundersökning gällande vårdslöshet i trafik samt grovt vållande till kroppsskada har inletts. De båda bilarna som var inblandade i olyckan har tagits i beslag och kommer att genomgå en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen