Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

17 april 19:28, Rattfylleri, Strömstad

Kontroll av personbil/förare, Näsinge.

Samtal inkommer till polisens ledningscentral gällande två personer, en kvinna och en man, som uppträtt påverkat, och därefter kört i väg i en personbil. Bilen uppges ha lämnat centrala Strömstad riktning österut. Polispatrull skickas och på väg 1054, Näsinge, får patrullen kontakt med bilen. Den stoppas för en kontroll, och föraren, en kvinna, visar tecken på påverkan av narkotika. Hon har inte heller någon behörighet att köra bil. Hon tas med för provtagning och fortsatt utredning, misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen