Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson samt Stefan Gustavsson.

22.44 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Slåttervägen varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Branden släcks och då kan man konstatera att en bil som stod intill har även fått skador i samband med händelsen, en anmälan skrivs.

00.52 Göteborg, grovt olaga hot.
En större smäll inträffar på Personalvägen varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Man kan inte avgöra vad det är som smällt men en bil som står parkerad på aktuell parkeringsplats har fått skador och man spärrar av platsen för att låta bombskyddet avgöra vad det kan röra sig om. I skrivande stund är det fortfarande oklart vad som orsakat smällen/ skadan. Bilen tas i beslag för en teknisk undersökning.

01.15 Partille, trafikbrott m.m.
En bil kontrolleras på Gamla Alingsåsvägen och där saknar föraren körkort, bilen är avställd samt belagd med körförbud. Föraren visar även tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Då detta inte var första gången han blivit rapporterad tar man även bilen i beslag enligt Trafikbrottslagen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen