Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 april 17:55

18 april 10:02, Mord/dråp, försök, Göteborg

Skottlossning på Salviagatan.

Flera vittnen oberoende av varandra ringer in till polisen med anledning av en skottlossning i aktuellt område. Man har även sett personer lämna området springandes. Ingen har hittills kommit till fysiks skada. Efter en stunds sökande kan polisen gripa 2 personer som kan sättas i samband med skjutningen. Polisen pratar med vittnen och försöker säkra spår på platsen.

Dörrknackning har påbörjats och tekniker är på väg.

Uppdatering kl 16.00:

En av de personer som gripits har efter förhör anhållits av åklagare. Brottsmisstanken är försök till mord. Den andra personen förhörs fortfarande av polis.

Uppdatering kl 17.55: Även den andra personen som är misstänkt i ärendet ha anhållits av åklagare. Även han misstänkt för försök till mord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen