Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

18 april 14:26, Rattfylleri, Eskilstuna

Körkortslös förare misstänks ha kört påverkad.

13:09 Polisen kontaktades gällande ett fordon som framfördes vingligt på E20 i Eskilstuna riktning mot Strängnäs.

13:24 En polispatrull kunde med hjälp av inringaren lokalisera bilen och uppmanade gav tecken till föraren att stanna bilen. Föraren fortsatte sin färd tills patrullen fick kontakt genom att köra upp jämsides och signalera åt försaren att stanna. 13:37 Stannade fordonet efter ett kort förföljande.

Föraren som var ensam i bilen, saknade körkort och misstänktes vara påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning.

Föraren, som är i 25-årsåldern, misstänks för rattfylleri under påverkan av droger, olovlig körning samt att ej ha stannat på polismans tecken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen