Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 april 15:44, Misshandel, Åmål

En gripen efter misshandel mm i centrala Åmål.

Polisen får larm via SOS om en man som kört omkull på en moped alt. mc vid COOP, Karlstadsvägen. Föraren lämnar sitt fordon och går från platsen. Föraren som är en man uppträder som han var påverkad och vittnen till händelsen följer mannen. I samband med detta så uppstår någon typ av bråk där föraren utdelar slag mot en person.

Han uppges även ha sparkat mot bilar på platsen. Manne går vidare mot centrum och uppges försöka få med sig ett järnrör. Han kastar saker kring sig och är allmänt hotfull mot omgivningen. Vid Torggatan så konfronterar han ytterligare personer på platsen, skriker och gapar. Några personer ingriper och mannen hamnar på marken. 

Ambulans anländer till platsen.

Kl 16.17: Polis på plats och de kan ta över gripandet. Mannen som är berusad blir inledningsvis inlagd för tillnyktring. Han kommer därefter hörs som misstänkt för ett flertal brott, troligen rattfylleri, misshandel olaga hot mm.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen