Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 april 21:43

18 april 15:48, Misshandel, grov, Lund

Hospitalsgården. Bråk mellan ett flertal personer.

Polisens regionledningscentral får samtal om ett bråk mellan ett flertal personer i anslutning till en skola på Mellanvångsvägen. En person uppges vara skadad efter att ha blivit skuren eller huggen med ett knivliknande föremål.

När polis anländer till adressen finns inga parter kvar på plats men med hjälp av vittnesuppgifter, kan personer som förmodas vara inblandade i bråket lokaliseras i närområdet. Brottsplatsen kan bestämmas till skolgården.

Målsäganden är ännu ej anträffad men med vittnesuppgifter som grund, misstänker Polisen att ett grovt brott har förövats. Polisen har vidtagit sedvanliga åtgärder för att lokalisera målsäganden, så som kontakt med sjukvården.

En person i 20-årsåldern är gripen misstänkt för grov misshandel. Polisen ser i nuläget ingen koppling mellan händelsen och skolan eller deras verksamhet.

Uppdatering kl. 21.30: Målsäganden, en flicka i 15-årsåldern, är anträffad och har förmodade stickskador. Flickan har fått vård och är inte livshotande skadad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen