Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 april 16:30, Trafikolycka, personskada, Västerås

I samband med ett förföljande på en tillgripen bil kör aktuellt fordon ut på E18 riktning Västerås

En bil stannar ej på polismans tecken på Gesällgatan i Enköping och ett förföljande inleds. Den aktuella bilen styr ut på E18, riktning mot Västerås, och förföljandet avbryts kort därefter.

Efter någon minut ringer flera inringare till polisen gällande att en bil kör i fel färdriktning på E18. Det visar sig vara den aktuella bilen som polisen tidigare försökt få stopp på. Bilen hinner krocka med två andra fordon innan färden tar stopp.

Föraren av den tillgripna bilen, en kvinna i 35-årsåldern, är allvarligt skadad och förs i ambulans till sjukhus. Kvinnan misstänks för grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt rattfylleri alt drograttfylleri.

Två personer som satt i en av bilarna som kvinnan körde på klagar på nacksmärtor och tittas till av ambulans. 

Fordonen har bärgats från platsen och trafiken har nu släppts på.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen