Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 april 00:38, Misshandel, Stockholm

En man greps misstänkt för misshandel efter att polisen kontrollerat en personbil som stod still med i körfältet på Hanstavägen.

Bilen hade påslagna varningsblinkers. När polisen kontrollerade den och de två personerna som satt i bilen framkom det att en av personerna slagit den andra i ansiktet. Det framkom även att de båda personerna kände varandra. 

Polisen grep honom misstänkt för misshandel. Brottsoffret behövde inte ambulanssjukvård och hon hade för poliserna talat om att hon smärta i ansiktet efter misshandeln.

Efter förhör togs kontakt med åklagaren som beslutade att mannen ska vara anhållen på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen