Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 april 07:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 60-tal händelser.

23.31 Misshandel, Vaggeryd
Polis larmades till en badplats vid Långasjön, Vaggeryd, där det skulle vara bråk mellan flera ungdomar. På plats greps två män i 20-årsåldern respektive 30-årsåldern misstänkta för misshandel av normalgraden. De gripna är även misstänkta för allmänfarlig vårdslöshet efter att ha anlagt en brand i ett träd, som räddningstjänsten fick kallas till platsen för att släcka. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen, ingen åkte med ambulans.

03.17 Brand, Värnamo
Tre olika terrängbränder uppstod inom ett begränsat geografiskt område på kort tid. Polisens tekniker kommer att åka till området under fredagen för att undersöka brandplatserna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen