Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 april 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Så var natten i Östergötlands län.

Polisen i Östergötlands län har under natten hanterat ett 70-tal händelser.

01.52 Stöld/inbrott, Linköping
En polispatrull stötte på två män som betedde sig misstänkt utanför en målerifirma i Tannefors, Linköping. Hundförare spårade till ett närliggande buskage där man hittade brytverktyg, samt en väska som innehöll flera bilnycklar som passade till bilar som stod parkerade inne på målerifirman. Båda männen greps, misstänkta för stöld genom inbrott. Gripandet hävdes senare under morgonen, men de bägge männen är fortsatt misstänkta.

04.09 Försök till inbrott, Åtvidaberg
Polisen fick samtal om en person som försökte ta sig in i inringarens bostad. När polis kom till platsen påträffades en man i 30-årsåldern som fördes till sjukhus eftersom han skurit upp handen när han försökte ta sig in i bostaden. Mannen är även misstänkt för försök till inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen