Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 april 07:13

19 april 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Så var natten i Södermanlands län.

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 50-tal händelser.

00.08 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Flen
En man iakttogs när han betedde sig misstänkt vid en lastbil. När polis kom till platsen hade mannen slagit en ruta och var halvvägs in i hytten. Mannen, i 50-årsåldern, greps på plats misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

01.35 Misshandel, Eskilstuna
Polis fick samtal från en ordningsvakt på en krog, som berättade att det varit bråk. En man i 30-årsåldern förd till sjukhus med ambulans, efter att ha blivit misshandlad. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för misshandel.

05.42 Brand, Eskilstuna
Brand i en scoutstuga. Ingen spridningsrisk, men huset är övertänt och kommer att brinna ner. Platsen spärras av för att kunna genomföra en teknisk undersökning, en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har inletts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen