Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 april 07:00

02 april 06:26, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Så var natten i Östergötlands län.

Polisen har under natten hanterat ett 20-tal händelser i Östergötlands län. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. En person har omhändertagits för fylleri enligt Lob.

00.00 Rattfylleri, Mjölby
En patrull stoppade en bilist på riksväg 32 vid Hulterstad. Föraren, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Han misstänks även för olovlig körning då han saknar körkort.

01.58 Brand, Mjölby
Larm om brand i en sommarstuga i Bagarkulla, Mjölby kommun. Stugan brann ner, ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har inletts, platsen har spärrats av för att kunna genomföra en teknisk undersökning när det svalnat.

03.01 Inbrott/stöld, Linköping
Inbrottslarmet gick i en livsmedelsbutik i Lambohov, Linköping. Väktare och polis beger sig mot platsen. Inga misstänkta gärningspersoner var kvar på platsen när polis kom dit. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas och butiken spärras av för en teknisk undersökning. Rånbytet ska bestå av tobak och kontanter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen