Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

02 april 07:09, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks även för ringa narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Umeå fick en ordningsbot för otillåten vänstersväng.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:20 Rattfylleri, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Stöcksjö. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilnycklarna omhändertagna. En passagerare, en man i 20-årsåldern, medtagen för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen