Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

02 april 07:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Trafikolycka, Sundsvall
En singelolycka har inträffat på E4 i höjd med Skönsberg. En bilist har kört in i mitträcket i södergående körfält. En person fördes med ambulans till sjukhus. Frågor om skador hänvisas till sjukvården. Bilen bärgas från platsen.

23:29 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Kvissleby där en kvinna uppger att hon ofredats av en man. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen uppger i sin tur att kvinnan misshandlat honom. Patrullen håller förhör och upprättar två anmälningar - ofredande och misshandel.

04:33 Brand, Sundsvall
Larm inkommer om brand i ett fordon i närheten av riksväg 86 i Flygge. En bil står på en mindre skogsväg och är helt övertänd. Ingen person finns på platsen. Räddningstjänsten släcker branden och polis är på väg till platsen för att få en bild av vad som orsakat branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen