Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 april 15:27, Misshandel, Flen

Man greps för att ha bitit polisstudent.

13:05 Polisen tog emot samtal om en påverkad man som rörde sig utomhus i centrala Malmköping. Mannen uppfattades som utåtagerande och kastade sten omkring sig. Innan polis kom på plats gick mannen in i en lägenhet.

13:31 Polispatrullen var på plats och lokaliserade mannen i en lägenhet. I lägenheten blev mannen utåtagerande mot patrullen och bet en praktiserande polisstudent  i benet.

Mannen greps misstänkt för misshandel, våldsamt motstånd, skadegörelse (av en fönsterruta i sin lägenhet) och ringa narkotikabrott. Han fördes till polisstation där han kommer att förhöras. Den bitna polisstudenten fördes till sjukhus för kontroll men verkar inte ha skadats allvarligt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen