Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 april 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Det har varit en vanlig helgnatt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.13 Fjärås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till ett boende på Tomvägen i Fjärås med anledning av att det ska brinna. Detr visar sig brinna i ett fristående garage och en av de boende är den som tänt eld på garageväggen. Räddningstjänsten släcker och polisen inleder en förundersökning gälklande mordbrand. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador.

01.39 Kungsbacka, narkotikabrott
Vid Järnvägsgatan är det en person som klottrar på tåg med färgburkar. Polis kommer till platsen och han grips. Det anträffas misstänkt narkotika på mannen som tas i beslag och även en påse med färgburkar tas i beslag.

06.23 Halmstad, inbrott
Polis larmas till en byggfirma på Richardsonsgatan med anledning av att inbrottslarm gått igång. När polispatrullen anländer till platsen ser de hur en bil med släp rammar en grind innifrån området och kör från platsen. Delar av grinden skadar polisbilen men patrullen kan vända om och ser då efter en stund bilen med släpet som kört på någon form av betongfundament i närområdet. I bilen anträffas en man och en kvinna som båda grips misstänkta för inbrottsstöld. Släpet visade sig vara stulet och det var lastat med dyra verktyg från byggfirman, detta tas i beslag. Inga personskador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen