Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal helgnatt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.13 Alingsås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Viontergatan med anledning av att det ska brinna i en parkerad bil. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

01.53 Trollhättan, rattfylleri
I Stavre kommundel är det en man som kört bil berusad och strax innan polispatrullen får syn på bilen så stannar mannen bilen och springer från platsen över privata tomter. Polisen anträffar mannen i ett buskage och han omhändertas. Han får följa med för kroppsbesiktning och är misstänkt för rattfylleri.

06.32 Uddevalla, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kilbäcksgatan med anledning av att det väller ut vit rök genom en öppen baölkongdörr. De boende i lägenheten tar sig ut på egen hand och inga personskador. Oklart vad som startat branden. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen