Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 april 09:24

20 april 07:31, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Fyra personer greps efter en misshandel vid Asecs. Dessa fyra personer har anhållits under natten. Det är två män i 20-årsåldern, en i 25-årsåldern och en i 30-årsåldern. De greps kort efteråt efter att ha lämnat platsen i en bil. Den misshandlade mannen är i 20-årsåldern.
18 personer har omhändertagits på grund av berusning av alkohol eller narkotika. De flesta av dessa ingår i sammanställningen för polisinsatsen med anledning av motormässan på Elmia i Jönköping. Se länk nedan.

01.42 Det kom larm om pågående inbrott i en villa i Nässjö. Via övervakningskamera såg ett väktarbolag två personer i källaren på huset. Polis kom dit, men lyckades inte hitta någon misstänkt. Det fanns brytmärken på en dörr. Det är oklart om något stals.

01.45 Polisen fick samtal om misshandel vid resecentrum i Jönköping. En kvinna i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet av en man. Någon misstänkt fanns inte kvar när polis kom dit. Kvinnan ska inte ha blivit allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen