Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 april 07:50, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för hot mot tjänsteman. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

Kl 00:09, Örnsköldsvik

Bilist stoppad för kontroll i centrala Örnsköldsvik. Föraren misstänks för otillåten fordonstrafik. Förhör hålls och anmälan upprättas.

Kl 01:08, Örnsköldsvik

Samtal till polisen gällande bråk på en adress och patrull beordras till platsen.

Förhör hålls och anmälan gällande misshandel upprättas.

kl 01:54 och 02:18, Örnsköldsvik

Två bilister på Hotellgatan kontrollerade av polis. Förarna får böter på grund av otillåten fordonstrafik på Hotellgatan.

Kl 02:36, Sollefteå

Polis beordras till en adress i Forsmoby med anledning av misstänkt inbrott. Personer har setts lämna platsen och polisen kan en stund senare stoppa en bil för kontroll. Två män färdas i bilen och de misstänks för försök till stöld.

Patrull håller förhör och upprättar anmälan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen