Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 april 07:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 90-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, men tjugo personer har omhändertagits på grund av berusning av alkohol eller narkotika.

02.13 Polisen fick samtal om misshandel vid Skolgatan i Norrköping. En man i 20-årsåldern hade blivit misshandlad med ett tillhygge i huvudet. Två män hade sedan flytt därifrån, i riktning mot Strömmen. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Polisen sökte med flera patruller, inklusive hund, men lyckades inte hitta någon misstänkt. Brottsrubriceringen är grov misshandel.

04.05 Väktare kontaktade polisen om en misshandel på en snabbmatsrestaurang på Apelgatan i Norrköping. En man i 20-årsåldern hade blivit slagen eller knuffad så att han föll och slog i bakhuvudet i golvet. Han fördes till sjukhus med ambulans. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

04.23 Det kom larm om inbrott på en restaurang i Ekholmens centrum i Linköping. Någon hade slängt en stol genom en fönsterruta. Det ska ha försvunnit alkohol och eventuellt en okänd summa kontanter. Polisen sökte med hund och hittade en del spritflaskor längs spåret, men ingen misstänkt kunde gripas.

04.27 Polisen kontaktades av personal på Universitetssjukhuset i Linköping om en misshandel. Polis kom till sjukhuset. En man i 20-årsåldern hade blivit slagen och sparkad vid Kvarnparken i Linköping. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Mannen var inte allvarligt skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen