Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 april 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, 14 personer har frihetsberövats på grund av berusning av alkohol eller narkotika.

22.23 Det kom larm från väktare om inbrott i en verkstadslokal i Nyköping. En ruta var krossad. Polis kom dit. Det ska ha stulits verktyg till ett okänt värde. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

22.31 En polispatrull stoppade en bilist på Västermarksgatan i Eskilstuna. En man i 20-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning.

00.46 Det kom larm om en brinnande bil på Årbygatan i Eskilstuna. Polisen misstänker att branden var anlagd och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen