Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

20 april 13:19, Misshandel, Linköping

Polis stoppade bil i rondell efter larm om misshandel.

11.49 Polisen fick larm om att en man hade blivit misshandlad utomhus på Munkhagsgatan i Linköping. Flera personer skulle sedan ha lämnat i en bil. En av de personerna skulle eventuellt ha haft ett skjutvapenliknande föremål i handen i samband med misshandeln.

11.58 En polispatrull fick stopp på den aktuella bilen i Kallerstadsrondellen. Fem personer satt i bilen. Flera polispatruller anslöt och trafiken stoppades i rondellen.

13.15 Polisen arbetade fortfarande med att få klarhet i vad som har hänt. Två av de som satt i bilen togs till polisstationen, misstänkta för ringa narkotikabrott. Ingen har gripits och ingen var allvarligt skadad. Något vapen hade inte hittats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen