Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 april 11:39

21 april 00:15, Skottlossning, Helsingborg

Två personer skottskadade i Helsingborg.

Polisen får in samtal om en misstänkt skottlossning på Tränsgatan Helsingborg. Patrull skickas till platsen för kontroll. På platsen anträffas två män med skottskador och de båda männen förs med ambulans till sjukhus med mycket allvarliga skador. Polisen har spärrat av ett område och tekniker har skickats till platsen för att göra en brottsplatsundersökning. Polisen söker efter misstänkta gärningspersoner och ökar den polisiära närvaron i området i trygghetsskapande syfte.  

UPPDATERING

07:09
De båda männen, 26 respektive 27 år, har avlidit under natten. Anhöriga är underrättade. I nuläget lämnas ingen mer information i ärendet. Alla mediesamtal hänvisas till presstelefonen på RLC, 010-5691231.

11:30
Polisen kommer att hålla förhör under söndagen och genomför dörrknackning i området för att hitta eventuella vittnen till händelsen. Den tekniska undersökningen är klar på platsen och avspärrningen är hävd. Bilen är tagen i beslag och kommer att undersökas. Polisen fortsätter att ha närvaro i området i trygghetsskapande syfte och för att få in tips. Har du sett eller hört något i samband med händelsen kan du ringa polisen på telefon 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen