Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

20.11 Brand, Mariestad
Larm om brand i en lägenhet i Mariestad. En skadad man anträffas i bostaden och han förs till sjukhus med ambulans. Branden släcks och platsen spärras av i avvaktan på en teknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Uppdatering: Den skadade mannen har avlidit och anhöriga är underrättade.

23.18 Stöld, Göteborg
Det har varit inbrott i en restaurang vid Kyrkbytorget. En ruta vid entrén är krossad. Det är för närvarande oklart vad som har stulits.

01.11 Brand, Göteborg
Polis samt räddningtjänst kallas till Fjäderharvsgatan där det brinner 3-4 bilar.

02.06 Rån, Strömstad
I Slotteberget har en kvinna blivit rånad på sin väska. Gärningsmannen/männen har slagit henne och sparkat henne och sedan sprungit från platsen. Det finns inga uppgifter om skador.

03.14 Trafikolycka, Falköping
Två bilar inblandade i en krock på riksväg 46 i Stenstorp där vildsvin ska ha blivit påkörda. Det finns inga uppgifter om personskador. Klockan 03.58 meddelas att trafiken flyter förbi olycksplatsen. Båda bilarna bärgas.

03.23 Brand, Göteborg
Larm om att flera kolonistugor brinner vid Lärjeholmsvägen och polis samt räddningstjänst kallas till platsen. Klockan 04.07 inkommer uppgifter om att fyra stugor brinner. Tåg samt spårvagnstrafik påverkas/stoppas på grund av branden. Det finns inga uppgifter om personskador. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

03.29 Trafikolycka, Kungälv
Vid Kodemotet har en personbil kört av vägen. Olyckan har inträffat på E6 i södergående riktning. En person förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Bilen bärgas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen