Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 april 08:29

21 april 08:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 140 ärenden mellan kl 22 och 06. Läget på motormässan har sammanfattats i en separat händelsenotis, men de händelserna ingår i siffran 140 ärenden. En person har gripits, se notis nedan, och 36 personer har frihetsberövats på grund av berusning av alkohol eller narkotika.

22.00 Det kom larm om en viltolycka på länsväg 127 vid Sävsjö. En bilist hade krockat med en älg. Det blev mindre sårskador men inga allvarliga personskador. Vindrutan gick sönder på bilen. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. En man satt också i bilen, men ska ha varit oskadd. Älgen dog.

02.28 Polisen larmades om rån vid strandpromenaden på Öster i centrala Jönköping. Det ska ha hänt vid 02-tiden. En man i 20-årsåldern skulle ha blivit rånad av flera personer. Han ska ha blivit hotad och slagen, och blivit av med kontanter och en keps. Han blev ej skadad fysiskt. Polis sökte på platsen men kunde inte hitta någon misstänkt. En anmälan om rån upprättades.

03.12 Det kom larm om att flera personer misshandlade en man utanför en krog på Storgatsbacken i Värnamo. Därefter hade de sprungit från platsen. Polisen lyckades få tag i en man som skulle ha varit delaktig i misshandeln. Han är i 25-årsåldern. Det fanns inte gripandeskäl i det läget, men polisen upprättade en anmälan om misshandel. Den misshandlade mannen lämnade platsen innan polis fick tag i honom.

03.14 Polis larmades till centrala Värnamo. Två män hade bråkat. Polis kom dit och kunde gripa en man i 40-årsåldern. Han ska ha misshandlat en man i 25-årsåldern, med ett stickvapen och blev misstänkt för grov misshandel. Den yngre mannen fördes till sjukhus med ambulans. Han hade en skada i handen. Så småningom kommer en åklagare fatta beslut om han ska anhållas eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen