Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 april 08:22, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och nio personer har frihetsberövats på grund av berusning av alkohol eller narkotika.

22.48 Polisen fick samtal om att någon i en lastbil hade slängt ut möbler i diket längs länsväg 679, väster om Flen. Det skulle handla om sängar, bord och stolar. Lastbilen var hyrd och polisen kunde hitta två män i 20-årsåldern som blev misstänkta för detta. Polisen upprättade en anmälan om nedskräpning.

22.57 En polispatrull stoppade en bilist på Gredbergsgatan i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning.

00.39 Det kom larm om en singelolycka vid Tumbo kyrka, Eskilstuna kommun. En bilist hade kört av vägen och hamnat i diket. Räddningstjänsten fick klippa upp bilen för att få ut föraren. Det var en man i 40-årsåldern. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Mannen verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för grovt rattfylleri under påverkan av både alkohol och narkotika, samt grov vårdslöshet i trafik. Han fick sitt körkort omhändertaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen