Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23.43 Brand, Uddevalla
Vid Kapellevägen/Målaregatan brinner två bilar. Anmälan om skadegörelse genom brand.

00.56 Trafikolycka, Göteborg
Singelolycka Västra Tuvevägen. En personbil har kört in i en stolpe i höjd med Tuvevallen. Räddningstjänsten har klippt upp taket på bilen och tre personer har förts till sjukhus med ambulans, skador oklart. Bilen bärgas.

01.12 Stöld, Göteborg
Det har varit inbrott på Frölunda kulturhus. En ruta är krossad och några personer med en tv i famnen har setts springa därifrån. Polis men hund söker i området och hittar en tv i terrängen. En polishund lyckas spåra fram till en man som grips misstänkt för stölden.

01.13 Rattfylleri, Lerum
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Bentzels väg får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri m.m

01.40 Trafikolycka, Kungälv
På Prästvägen i Diseröd har en personbil kört in i en stolpe. Initalt uppgavs föraren vara skadad men han följer inte med ambulansen. Däremot får han följa med polisen för provtagning misstänkt för rattfylleri alt. drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen