Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 april 07:04, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, varav en omhändertogs med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En förare i Ånge fick en ordningsbot (böter) för att ha brukat ett fordon med brukandeförbud.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:07 Misshandel, Härnösand
Polisen får samtal om bråk på en parkering på Kronholmen där flera personer uppges vara inblandade. Patrullen åker till platsen. De håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel, samt skadegörelse då en man fått rutan på sin bil krossad. En man i 25-årsåldern är misstänkt för båda brotten. Det finns inga uppgifter om att någon behövt uppsöka vård.

01:10 Trafikbrott, Ånge
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Ånge. Föraren är minderårig och saknar därmed körkort. Patrullen tar kontakt med vårdnadshavare och upprättar en anmälan om olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen