Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 april 08:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 45 händelser som rör Södermanlands län. Två personer har gripits misstänkta för stöld (se nedan). I övrigt har inga personer omhändertagits, och inga brott av allvarligare karaktär har rapporterats till polisens ledningscentral.

01:15 Polis och räddningstjänst larmades till E4, norrgående riktning mellan Stavsjö och Nyköping. En personbil hade kört in i mitträcket.

Räddningstjänst som var på plats innan polis meddelade att ingen person hade skadats och att föraren av personbilen väjt för att undvika en krock med ett rådjur. Bärgare beställdes till bilen. Ingen av de tre personerna i bilen behövde uppsöka akut sjukvård.

Det finns ingen misstanke om brott.

-

04:08 Polisen larmades till en byggarbetsplats i Trillingsberg utanför Nyköping efter inbrottslarm från en byggarbetsplats.

04:18 Polis var på plats. Polisens hundförare med hund började spåra efter gärningspersoner.

04:30 Två personer anträffades en kort sträcka från byggarbetsplatsen. De greps misstänkta för stöld genom inbrott. I anslutning till platsen hittades misstänkt stöldgods i form av ett antal mindre maskiner som tillhör bygget.

De gripna är män, deras identitet var vid gripandes inte  fastställd. De kommer att förhöras under morgonen och en åklagare beslutar om de ska anhållas eller släppas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen