Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 april 08:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

 

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 47 händelser som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har hämtats till förhör (se nedan) och fyra personer har omhändertagits för berusning eller provtagning.

00:26 Polisen tog emot samtal gällande en man som setts misshandla en kvinna i centrala Eksjö. Polisen åkte till platsen och pratade med flera personer som befann sig på platsen där det verkar ha varit en fest tidigare under kvällen.

04:00 medtogs en man i 35-årsåldern för förhör misstänkt för misshandel och olaga hot mot en kvinna. Kvinnan har inte fått allvarliga skador och har inte behövt uppsöka akutsjukvård.

 

-

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen