Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 april 10:14

22 april 09:24, Trafikolycka, Mullsjö

Personbil körde av vägen

09:01 Polisen larmades gällande en trafikolycka på riksväg 26 mellan Mullsjö och Jönköping. En personbil hade kört i diket.

09:14 Polis var på plats. Skadeläget är ännu inte känt.  

09:30 Föraren av bilen, en kvinna i 40-årsåldern, misstänktes vara påverkad av droger och fick följa med för provtagning. Bärgare till bilen har beställts.

09:50 Två fordon har varit inblandade i olyckan. Den bilist som nämns ovan misstänks vara vållande. Inga personskador har rapporterats.

10:00 Den vållande föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av droger, olovlig körning då hon saknar körkort, samt att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon.

I bilen fanns ett 10-tal kaniner som verkar oskadda. De har tagits med till polissstationen medan ägaren är på provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen