Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 22 april 20:06

22 april 16:25, Trafikolycka, Osby

Två personbilar i kollision, Grimsboda.

En trafikolycka inträffar på en mindre väg strax öster om väg 2101 i höjd med Grimsboda där två personbilar kolliderar. Polis skickas till platsen för kontroll. Det är okänt om någon kommit till skada.

Uppdatering: En av förarna, en 28-årig man, medtas för provtagning misstänkt för rattfylleri. Han misstänks även för olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Inga personer uppges ha kommit till skada. Båda bilarna bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen