Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 april 07:07

23 april 05:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson är Hans Lippens

Kl 02:50              Mölndal, misshandel

Polis och ambulans larmas till Bosgården där det förevarit någon form av misshandel. EN person grips på plats och en person får föras med ambulans till sjukhus för omplåstring. Anmälan skrivs rörande misshandel alt grov misshandel.

 

Kl 04:59              Borås. Trafikolycka med personskada.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till R 41 vid Kinnarumma där en personbil har frontalkolliderat med en lastbil. Vägen är tillfälligt helt avstängd och trafiken leds om. Både lastbilen och personbilen kommer att bärgas från platsen. Lastbilschauffören är transporterad med ambulans till sjukhus för vård. Chockad men ej skadad. Personbilsföraren avförd med allvarliga skador och polisen söker kontakt med anhöriga.

Uppdatering kl 07:05 Mannen är avliden och anhöriga är underrättade

 

Uppatering kl 06:15. Vägen i riktning mot Varberg är åter öppen för trafik

Kl 05:01              Göteborg, arbetsplatsolycka

Ambulans och räddningstjänst larmas till Exportgatan, Backa dalens industri område där en man fått ett mindre jack i huvudet efter att han fått en pall mot huvudet. Han fick åka med ambulansen till sjukhus för omplåstring. Anmälan arbetsplatsolycka.  

I övrigt en lugn natt i regionen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen