Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 april 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövanden har gjorts. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Ett inbrottsförsök är det ärende som sticker ut mest i mängden.

01.44 Väktare kontaktade polisen. Cirka 15 minuter tidigare hade det gått ett inbrottslarm i en fastighet på Malmstensgatan i Värnamo, där flera företag har verksamhet. En ytterdörr hade brutits upp. Polis kom dit. Det är oklart om något har stulits. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen har upprättat en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat sex viltolyckor, utan personskador eller större påverkan på trafiken. Patrullerna har också genomfört en del kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen