Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 april 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. En person har blivit omhändertagen i ett ärende om psykisk ohälsa. Ett fåtal ärenden sticker ut från mängden.

22.39 Polisen fick samtal om att en kvinna hade blivit misshandlad på Carlavägen i Eskilstuna. Hon ska ha blivit slagen i ansiktet av en man som sedan försvann på cykel. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Polisen skrev en anmälan om misshandel.

01.00 Det kom larm om en brinnande bil på Källbyholmsvägen i Eskilstuna. Polis kom dit, men det fanns inga personer där. Polisen upprättade en anmälan om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat viltolyckor, skrivit ordningsböter för trafikbrott och utfört kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen