Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 april 11:18

23 april 18:25, Trafikolycka, personskada, Stenungsund

Vid Nösnäsvägen - Gråkullevägen har en personbil kört av vägen och voltat.

Flera personer ska ha lämnat bilen när räddningstjänst, ambulans samt polis kommer fram. En person är kvar och tas om hand av ambulanspersonal. Polisen söker nu efter de personer, 2-3 stycken, som har avvikit från olyckan.

Vittnen säger att de bar med sig något som såg ut som ett vapen när de lämnade platsen, därför är flera polispatruller samt polishelikoptern på plats i området och söker.

20.20 Mannen som var kvar vid bilen är hämtad till förhör. Bilen tagen i beslag för en teknisk undersökning. Sökandet efter de som försvann från platsen fortsätter.

Uppdatering 2019-04-24

Mannen som var kvar i bilen, och sedan hämtades till förhör, är även målsägare. En av de personerna, en man, som lämnade bilen i samband med olyckan, frihetsberövades senare under kvällen i Stenungsund under efterföljande utredningsarbete. Han är nu anhållen av åklagare misstänkt för människorov. Då det även fanns uppgifter om vapen i anslutning till händelsen, som också påträffats vid bilen, finns även misstanke om grovt vapenbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen