Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 06:27, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Relativt lugn natt för polisen i Jönköpings län.

Polisens ledningscentral har under natten hanterat 19 ärenden som berör Jönköpings län. Ingen har gripits men två personer har omhändertagits. Det har brunnit i en industri på Svarvaregatan i Gislaved. Branden släcktes av räddningstjänst och det finns ingen misstanke om brott. Inga allvarliga brott har inkommit till polisen genom ledningscentralen under natten.

00:02 En man uppträdde aggressivt och sparkade på parkerade bilar på Sveagatan i Värnamo. När han såg polisen sprang han från platsen. Konstaplarna sprang efter och mannen, som är 18 år, omhändertogs misstänkt för påverkan av narkotika. Han fick sova några timmar i polisens arrest för att nyktra till, samt lämna prov för narkotikaanalys.

00:18 En 25-årig man kontrollerades på Järnvägsgatan i Nässjö. Han visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning.

Under morgontimmarna har flertalet trafikolyckor med vilt rapporterats. Ingen person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen