Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 april 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisens ledningscentral har under natten hanterat 32 ärenden som berör Östergötlands län. Ingen har gripits men två personer har omhändertagits för fylleri. Okända gärningspersoner gjorde inbrott i en villa där boende låg och sov, se nedan.

01:34 Polisen larmades av en villaägare i Hjulsbro. De boende vaknade av ljud från källaren och när han gick för att kontrollera möttes han av en okänd person. Personen sprang från platsen när hen upptäcktes.

Flera patruller beordrades omgående till platsen och en hundpatrull fick direkt upp ett spår som ledde några kvarter till Kvinnebyvägen. Där försvann spåren efter gärningspersonen. Det är möjligt att gärningspersonen där haft en bil stående, eller blivit upphämtad.

Tjuven fick med sig en handväska innehållande identitetshandlingar, kreditkort och kontanter, samt bilnycklar tillhörande de boendes bilar. Bilarna har inte stulits.

Ingen person har skadats fysiskt vid inbrottet. En utredning gällande stöld genom inbrott är upprättad och en teknisk undersökning av villan kommer att ske under dagen.

Polisen är intresserad av iakttagelser från Hjulsbro under natten och tar tacksamt emot tips via telefon 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen