Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 07:25, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07)

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:20 Misshandel Strömsund. Man som misshandlar kvinna i en bostad. Polis beordras till platsen. Kvinnan förd med ambulans till sjukhus. Mannen gripen och senare anhållen av åklagare misstänkt för grov misshandel.

01:43 Skadegörelse Åre. Man som klottrat på järnvägsstationen i Duved. Gripen av väktare. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om skadegörelse genom klotter. Den gripne mannen är släppt.

01:44 Misshandel Åre. Två manliga gäster som bråkat på en restaurang. Den ene mannen gripen av ordningsvakt. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om misshandel kommer att upprättas. Den gripne mannen är släppt.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen